Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (2024)

Tallina van den Hoed

Culinair

Koken is niet moeilijk: je moet alleen even weten hoe het werkt. Als we eten volgens de seizoenen wordt het ook nooit saai. Kinderen kunnen helpen, of, als ze groter zijn, misschien wel helemaal zelf koken. Met dit boek word je beter, sneller en behendiger in de keuken en leer je je eigen smaak vertrouwen.

We eten niet alleen omdat we honger hebben: we willen ook lekker gezond eten. Kinderen groeien, sporten en leren, dus die kunnen ook wel het nodige gebruiken. Verder hebben gezinnen het vaak druk en eet iedereen uit het gezin ook niet altijd op hetzelfde moment . Hier houdt Tallina rekening mee: veel gerechten zijn makkelijk te splitsen of op te warmen.

Met recepten voor soep, ovengerechten, stoofgerechten, snelle gerechten, meeneemgerechten, hapjes voor kinderfeestjes en feestelijke diners.

Tallina van den Hoed is één van de Volkskoks van de Volkskeuken, de dagelijkse kookrubriek in De Volkskrant.

Toon details

Schrijf een recensie

Registreren

Inloggen

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (1)

Is Eten met z'n allen het boek voor jouw Reading Challenge?

Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Kunnen we al buiten eten?Marjoleine de Vos
Welmoed's wilde keukenWelmoed Bezoen
Recepten voor liefde en moordSally Andrew
Dekeukenvan SofieSofie Dumont
StamppotbijbelWerner Drent
Brieven aan de jonge chefD. Boulud
Het Menokilo's kookboekLeen Steyaert
VeganbijbelGreen Happiness
EasyYvette van Boven
Briljante bonenBloeme Burema

Gesponsord

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (12)

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (13)

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (14)

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (15)

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (16)

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (17)

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (18)

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (19)

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (20)

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (21)

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (22)

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (23)

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (24)

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (25)

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (26)

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (27)

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (28)

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (29)

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (30)

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (31)

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (32)

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (33)

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (34)

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (35)

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (36)

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (37)

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (38)

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (39)

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (40)

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (41)

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (42)

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (43)

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (44)

Dumouin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (45)

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (46)

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.

Reageren op Eten met z'n allen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.

Eten met z'n allen van Tallina van den Hoed (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Manual Maggio

Last Updated:

Views: 5683

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Manual Maggio

Birthday: 1998-01-20

Address: 359 Kelvin Stream, Lake Eldonview, MT 33517-1242

Phone: +577037762465

Job: Product Hospitality Supervisor

Hobby: Gardening, Web surfing, Video gaming, Amateur radio, Flag Football, Reading, Table tennis

Introduction: My name is Manual Maggio, I am a thankful, tender, adventurous, delightful, fantastic, proud, graceful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.