Vier nieuwe partners voor Advisory praktijk van KPMG Nederland (2024)

Profiel

  • KPMG

Meer nieuws over

  • Benoemingen

KPMG heeft begin deze maand zeven nieuwe equity-partners benoemd. Vier van de nieuwe mede-eigenaren zijn werkzaam in de Advisory praktijk: Leah Jin, David Ikkersheim, Koos Wolters en John Tros. De andere drie nieuwe equity-partners versterken de Audit praktijk.

Leah Jin is een Amerikaanse die zich in 2000 aansloot bij KPMG US na circa drie jaar te hebben gewerkt voor twee accountantskantoren. Na ruim vierenhalf jaar te hebben gewerkt vanuit Washington D.C., kreeg Jin de mogelijkheid om voor KPMG China aan de slag te gaan vanuit het kantoor in Shanghai. Hier klom ze op tot partnerniveau als China Lead Partner op het gebied van Internal Audit, Risk & Compliance Services en China Lead Consulting Partner voor de Automotive Sector. In het najaar van 2015 verhuisde Jin naar KPMG Nederland, waar ze aan de gang ging als Partner Internal Audit, Risk & Compliance. In de recente benoemingsronde is Jin benoemd tot Equity-Partner voor de Advisory praktijk.

David Ikkersheim startte zijn carrière bij Plexus in Breukelen, na een studie Medicijnen aan de Universiteit Utrecht. Van 2007 tot 2011 werkte Ikkersheim voor het zorgadviesbureau en klom in die periode op van Analyst tot Senior Adviseur. In 2008 werkte hij een korte periode als Summer Consultant bijBoston Consulting Group (BCG) en in datzelfde jaar rondde hij ook zijn MBA aan de Erasmus Universiteit af. In 2011 sloot hij zich aan bij KPMG Nederland, waar hij zich als Partner richt op het ondersteunen van ziekenhuizen, overheden, zorgverzekeraars en farmaceutische bedrijven bij verandertrajecten, kostenbesparing, inkoopstrategie, veiligheidskwesties, marktstrategie en risk-adjustment. Bovendien promoveerde hij in 2013 aan de Vrije Universiteit op een onderzoek naar de hervorming van het Nederlandse zorgsysteem en is hij sinds oktober 2016 ook actief voor de Health praktijk van KPMG in de UK.

Vier nieuwe partners voor Advisory praktijk van KPMG Nederland (1)

Koos Wolters sloot zich in 2006 aan bij KPMG IT Advisory als Senior Manager en maakte in oktober 2012 promotie tot Director. Drie jaar later sloot hij zich aan bij het partnerteam van KPMG Advisory en per oktober 2017 is ook hij mede-eigenaar van de adviespraktijk. Bij het accountants- en advieskantoor richt Wolters zich voornamelijk op Cyber Security-advies. In zijn tijd voor KPMG werkte Wolters twee jaar voor retailconcern Ahold als Internal IT Auditor en daarvoor deed hij zeven jaar lang ervaring op als IT Auditor vanuit Ernst & Young (tegenwoordig EY). Hij rondde in 1998 zijn studie Bedrijfskundige Informatica af aan de Hanzehogeschool Groningen en volgde de jaren daarop een Postdoc opleiding IT Auditing aan de Tilburg University.

John Tros werkte lange tijd in de financiële dienstverleningssector, voor hij zich in 2008 aansloot bijPwC als Commercial Director voor de EMEA-regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika). In 2011 maakte hij de overstap naar KPMG, waar hij als Partner de leiding heeft over de Procurement Advisory praktijk. Zijn carrière begon in 1995 als Trainee bij ABN AMRO, nadat hij Economie had gestudeerd aan de Hogeschool Inholland. Na verschillende consultancy- en projectmanagementfuncties, werd hij in 2002 benoemd tot Executive Director en Head of Procurement. Hij bekleedde later voor een periode van twee jaar een vergelijkbare functie (Chief Procurement Officer) bij Delta Lloyd Groep.

KPMG Advisory wordt in Nederland geleid door Rob Fijneman, die al meer dan twintig jaar bij KPMG werkt. Deomzet van de Nederlandse adviespraktijk groeide in 2016 met 2,2% naar een totaal van €188 miljoen.

Nieuwe Audit partners

De benoemingen van de vier nieuwe partners binnen Advisory maken onderdeel uit van een bredere promotieronde binnen KMPG Nederland, waarin ook drie collega’s toetreden tot de maatschap van de Audit praktijk. Het betreft Robbert Liedenbaum Johan Schrumpf en Freek Croiset van Uchelen.

Robbert Liedenbaum werkt sinds 1999 voor KPMG in onder meer de VS, Nederland, India en Curaçao. Hij studeerde Accountancy aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam en behaalde later zijn Register Accountant titel aan de Nyenrode Business Universiteit.

Vier nieuwe partners voor Advisory praktijk van KPMG Nederland (2)

Johan Schrumpf is sinds 2014 Partner en begon in 2008 als Manager bij KMPG in Londen. Hij studeerde bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit, waar hij later nog een Post Master opleiding Accountancy afrondde.

Frederik Croiset van Uchelen studeerde bedrijfseconomie en daarna accountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij bemachtigde de Register Accountant-titel via de RUG en de NIVRA (tegenwoordig de NBA – Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). Croiset van Uchelen begon in 2002 bij KPMG, waarvoor hij tevens twee jaar vanuit Denver werkzaam was. Hij is non-equity partner sinds 2014.

“Deze versterking van het leadership van KPMG is van groot belang voor het realiseren van onze business doelstellingen in het komende jaar”, zegt Bert Ferwerda, lid van de Raad van Bestuur en Chief Human Resources Officer bij KPMG. “In hun nieuwe verantwoordelijkheid vormen de nieuwe partners een enorme aanwinst voor de 100-jarige Nederlandse ‘anchor-firm’ die wij binnen het internationale KPMG netwerk zijn.”

KPMG Nederland heeft in totaal ruim 2.800 professionals in dienst verspreid over twaalf kantoren door het land. De Nederlandse landenorganisatie staat aan de basis van het huidige Big Four kantoor KPMG International – in maart 1917 legde Pieter Klijnveld het fundament voor de internationale zakelijke dienstverlener door zich als zelfstandig consultant te vestigen in Amsterdam. De ‘K’ van KPMG staat vandaag de dag nog steeds voor Klynveld*.

* Ook de andere letters staan voor de voorvaderen van het hedendaagse KPMG. De ‘M’ staat voor Frank Wilber Main de oprichter van het Amerikaanse Main & Co, dat in 1979 fuseerde met Klynveld Kraayenhof & Co. en het Deutsche Treuhandgesellschaft tot Klynveld Main Goerdeler (KMG). Reinhard Goerdeler, de toenmalige bestuursvoorzitter van het Duitse accountantskantoor levert de ‘G’ in de huidige naam. De ‘P’ komt ten slotte van William Barclay Peat, die in 1891 CEO werd van Robert Fletcher & Co. in Londen en de naam veranderde in William Barclay Peat & Co.. Na verschillende fusies en overnames werden in 1987 KMG en Peat Marwick samengevoegd in de eerste megafusie van de accountancybranche. Het fusiebedrijf heet sindsdien KPMG.

Vier nieuwe partners voor Advisory praktijk van KPMG Nederland (2024)
Top Articles
Charismatic Charlie Wade Novel Chapter 5821 – MTL Novels
Read The Charismatic Charlie Wade novel Chapter 1726
Yale College Confidential 2027
Ssm Health Workday App
Which Universal Life Option Has A Gradually
Petco Westerly Ri
Australian Gold zonbescherming review - Verdraaid Mooi
New Zero Turn Mowers For Sale Near Me
Bingo Bling Promo Code 2023
Europese richtlijn liften basis voor Nederlandse wet - Liftinstituut - Alles voor veiligheid
Uptown Cheapskate Fort Lauderdale
Bomei Massage
National Weather Service Monterey
Buhl Park Summer Concert Series 2023 Schedule
Yoworld Price Guide 2022
All classes in Pathfinder: Wrath of the Righteous
Kitchen Exhaust Cleaning Companies Clearwater
Icl Urban Dictionary
Immobiliare di Felice| Appartamento | Appartamento in vendita Porto San
Rosekellyppv
Amanda Bellaci
Cavender’s 50th Anniversary: How the Cavender Family Built — and Continues to Grow — a Western Wear Empire Using Common Sense values
Mylaheychart Login
Devon Lannigan Obituary
Hahs Sentral
Zwei-Faktor-Authentifizierung (2FA) für Ihre HubSpot-Anmeldung einrichten
Po Box 24410 Omaha Nebraska
Maurice hat ein echtes Aggressionsproblem
Exploring The Craigslist Washington DC Marketplace - A Complete Overview
Noel Berry's Biography: Age, Height, Boyfriend, Family, Net Worth
Nebraska volleyball's Harper Murray trying to regain trust, recapture love
Aig Cyberedge Policy Wording
Used Drift Boats For Sale Craigslist
Durrell: The Alexandria Quartet - The Modern Novel
Gwcc Salvage
Mikayla Campinos: The Rising Star Of EromeCom
Trailmaster Fahrwerk - nivatechnik.de
Little League Coach Daily Themed Crossword
Ken Garff Collision St George
Seattle Rpz
Pensacola Tattoo Studio 2 Reviews
O'reilly's In Mathis Texas
Synergy Grand Rapids Public Schools
Jefferey Dahmer Autopsy Photos
Call Of The Arbiter Code Chase Episode 3
Google Halloween Game 2018 Unblocked
Siôn Parry: The Welshman in the red of Canada
Craigslist Old Forge
Dl 9672
Morphe Aventura Mall
Basketball Defense: 1-3-1 half court trap
Two Soyjaks Pointing Png
Latest Posts
Article information

Author: Lilliana Bartoletti

Last Updated:

Views: 5985

Rating: 4.2 / 5 (53 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lilliana Bartoletti

Birthday: 1999-11-18

Address: 58866 Tricia Spurs, North Melvinberg, HI 91346-3774

Phone: +50616620367928

Job: Real-Estate Liaison

Hobby: Graffiti, Astronomy, Handball, Magic, Origami, Fashion, Foreign language learning

Introduction: My name is Lilliana Bartoletti, I am a adventurous, pleasant, shiny, beautiful, handsome, zealous, tasty person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.